Medlemskab

 

Vi  opfordrer hermed alle Bluegrass-interesserede til at støtte op om vores aktiviteter ved at tegne - eller forny - deres medlemskab af Bluegrass Music Denmark – og ikke mindst til at støtte ved at møde op til vores forrygende arrangementer i Karens Minde Kulturhus!

Og bemærk at medlemskab giver rabat på koncerterne ....

 

Det årlige kontingent er på 150 kr. Betaling kan ske til girokonto 1551-8051593 (netbank 01 + 8051593). Bemærk at kontingent betalt i sidste halvdel af året også vil gælde hele det følgende år. Medlemskort bliver, medmindre andet aftales, udleveret på koncerterne.  

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kasserer Flemming Buchardt,
tlf.  36 49 37 76 - e-mail: flemming.buchardt@get2net.dk

 

 

 


 


Derfor bliver du medlem....:
 
Udover at blive holdt orienteret og få rabat til vores arrangementer, er medlemmer forudsætningen for, at en forening som vores kan fungere. Bluegrass er en relativt lille niche i dansk musikliv, som kommercielt set er på sultegrænsen året rundt.
 
Vi har været heldige at få støtte fra Københavns Kommune og Kunststyrelsen gennem nogle år, og det har bevirket, at vi har kunnet præsentere koncerter af ret høj klasse. Dette privilegium er ganske enkelt afhængig af,at vi er en forening, hvor et vis antal medlemmer støtter os og møder op til vores arrangementer.

Så er du interesseret i at Bluegrass stadig skal spilles på de danske scener, så...


Velkommen til!
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk