Søndag d. 18 februar, kl. 15, spillestedet ALICE i København

Koncert med The Hogslop String Band og Square Dance

Der er dømt ægte amerikansk string band-stemning med plads til en grundig svingom, når Nashville-bandet The Hogslop String Band fyrer op under deres ærkeamerikanske folkemusik med rødder i bluegrass-musik og square dance.

Mere om bandet og arrangementet her.


ALICE
Nørre Allé 7, 2200 København N


Fre. 18. maj, kl. 21, spillestedet ALICE i København

Koncert med Pert Near Sandstone

Meget er sket, siden bluegrass-bandet Pert Near Sandstone for omtrent ti år siden indspillede debut-albummet, 'Up And Down The River' i et kælderlokale i midtvest-hjemstavnen Minneapolis. Bandets repetoire er sidenhen blevet spækket med masser af tempofyldt bluegrass-fiddle, Appalachian-stepdans, hillbilly-banjo og mandolin samt fortællinger om hårdt arbejde, våde byture, kærlighed og knuste hjerter, der fortabes i lindrende whisky-tåger. 

Pert Near Sandstones syvende og seneste plade, den kritikerroste 'Discovery of Honey' fra 2016, vidner virkelig om et band, der sammen er modnet af livets op- og nedture, og som står stærkere og mere velspillende end nogensinde - hvilket et begejstret Roskilde Festival-publikum bl.a. fik at føle i 2017. Det er et album, der endda rummer eksperimenter udi fx ragtime og jugband-musik. 

ALICE garanterer god balsam for bluegrass-sjælen - samt rig lejlighed til at få lært et stepdansetrin eller tre!

Mere om bandet og arrangementet her.


ALICE
Nørre Allé 7, 2200 København N

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk