Velkommen
Koncertkalender
Afholdte koncerter
Medlemskab
Arne Sørensen
Spencers Side Nyt 2016
Links
Lær at spille Bluegrass
Find musikere
Køb/Salg Instrumenter
Kontakt
Bluegrass Jams
IBMA 2013
Koncertkalender

 

Fre. d. 20. okt.

kl. 20.00

 

Jumper Cables

(Tjekkiet)

 

(Tag en lyttekigger her)

 

 

 

 

Jumber Cables blev dannet i begyndelsen af ??2012 af erfarne musikere, som har spillet i velkendte bands som Fragment og G-runs’n Roses. 

Bandets første cd “Miner's Daughter” blev optaget i 2015 med bandets eget materiale. 

Jumber Cables kan karakteriseres som et moderne Bluegrass-band, der også påvirkes af andre musikgenrer. Dette afspejles i valget af repertorie samt i deres arrangementer af sangene.

De fik en pris som det bedste band i konkurrencen på Europas største Bluegrass festival, La Roche, i Frankrig i 2014.

 

 

Karens Minde Kulturhus

Wagnersvej 19

2450 København SV
 
(Find vej her)
 

Entré: 120,- (100,- for medl. af BMD)

 

 

Som med vores øvrige koncerter en denne aften støttet økonomisk af Københavns Kommune og Statens Kunstfond, så tak og en venlig tanke til dem for at prioritere Bluegrass'en på den københavnske musikscene.


 

 

Tirs. d. 24. okt.

kl. 21.00

 

Tony Furtado

(USA)

 

(Tag en lytter her)

 

 

 

 

 

Tony Furtado har primært boet på landevejen de sidste to årtier. Han er blevet kaldt et geni på banjo og slide guitar, og hans egen kreative fortolkning af  Bluegrass, Oldtime, Americana, Celtic, Folk, Indiefolkmusic-rock, Blues og Jazz er engagerende og fængslende.

Tony Furtado er ofte blevet sammenlignet med Ry Cooder og Paul Simon. Han er i besiddelse af en stor sceneudstråling med hvilken han med selvfølge hurtigt indtager og besidder rummet med hans blanding af musik og anekdoter, som han fortæller med afsæt i egne oplevelser fra landevejen.

I en alder af 19 år vandt han sin første af et par nationale banjo mesterskaber i Winfield, Kansas. Hyldet som et vidunderbarn, underskrev han sin første pladekontrakt med det prestigefyldte indie label Rounder Records i 1992.

 

Furtado han udgivet 16 albums. Blandt andre har han spillet sammen med Alison Krauss, Jerry Douglas, Béla Fleck og Earl Scruggs samt turneret med legendariske musikkere som Gregg Allman og de højt anerkendte slide guitarister David Lindley, Derek Trucks and Sonny Landreth.

 

 

Bartof Station

Solbjergvej 3

2000 Frederiksberg
 

Entré: 80,-

 


 

 

Fre. d. 17. nov.

kl. 20.00

 

TBA

(...)

 

 


 

 

 

Har du kendskab til et Bluegrass-relateret arrangement, så skriv gerne til os.

 

Siden er designet med www.e-hjemmeside.dk

[ Login ]